Ga terug
+ servings
Flammkuchen met oesterzwam, blauwe kaas en druiven. Heerlijke Flammkuchen gemaakt. Lekkere combinatie van oesterzwam, blauwe kaas en druifjes.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch
Keuken Frans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 rol vers Flammkuchendeeg
  • 1 bekertje crème fraîche
  • olijfolie
  • 75 gr oesterzwammen
  • 100 gr pitloze druiven
  • 75 gr blauwe kaas
  • peper

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220˚C
  • Rol het deeg uit en leg dit op een ovenplaat. Besmeer het deeg met de crème fraîche.
  • Borstel de paddenstoelen schoon en scheur ze in stukken. Giet wat olijfolie over de paddenstoelen en verdeel ze over de flammkuchen.
  • Verdeel de pitloze druiven over het deeg en bestrooi met wat peper.
  • Schuif het in de oven en bak in 12-15 minuten.
  • Haal de flammkuchen dan uit de oven en brokkel de blauwe kaas erover. Serveer direct.