Flammkuchen met oesterzwam, blauwe kaas en druiven. Heerlijke Flammkuchen gemaakt. Lekkere combinatie van oesterzwam, blauwe kaas en druifjes.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch
Keuken Frans
- 1 rol vers Flammkuchendeeg
- 1 bekertje crème fraîche
- olijfolie
- 75 gr oesterzwammen
- 100 gr pitloze druiven
- 75 gr blauwe kaas
- peper
Verwarm de oven voor op 220˚C
Rol het deeg uit en leg dit op een ovenplaat. Besmeer het deeg met de crème fraîche.
Borstel de paddenstoelen schoon en scheur ze in stukken. Giet wat olijfolie over de paddenstoelen en verdeel ze over de flammkuchen.
Verdeel de pitloze druiven over het deeg en bestrooi met wat peper.
Schuif het in de oven en bak in 12-15 minuten.
Haal de flammkuchen dan uit de oven en brokkel de blauwe kaas erover. Serveer direct.