Ga terug
–+ servings
Cracker met gerookte zalm, roomkaas en dille. Verwen jezelf eens met een heerlijke lunch en maak snel deze super luxe belegde crackers met gerookte zalm.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Ontbijt, Vis
Keuken Scandinavisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 125 gr gerookte zalm
  • 1/2 rode ui
  • 1 tl kappertjes
  • 1 tak dille
  • 2 el verse roomkaas
  • 1/2 lente-ui, gesnipperd
  • 1/2 tl mierikswortel

Instructies
 

  • Meng de roomkaas met de lente-ui en mierikswortel en besmeer hiermee de crackers.
  • Breek de gerookte zalm in vlokken en leg dit op de roomkaas.
  • Leg wat rode ui ringen en kappertjes erop. Haal de dilleblaadjes van de tak en garneer de cracker hiermee.