Ga terug
+ servings
Cracker met gekookt ei en kaviaar. Heb een driehoeke cracker belegd met roomkaas en een zachtgekookt ei en afgetopt met kaviaar. Zo Lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Tussendoortje
Keuken Scandinavisch
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 1 el verse roomkaas
  • 1/2 lente-ui
  • 1 tl vers geraspte mierikswortel
  • 1 cracker of knäckebröd
  • 2 gekookte eieren
  • 1 tl kaviaar

Instructies
 

  • Snijd de lente-ui heel erg fijn en rasp de mierikswortel. Meng de roomkaas met de lente-ui en mierikswortel. Snijd de eieren in plakjes.
  • Besmeer de cracker met de roomkaas. Leg hierop dakpansgewijs de plakjes ei. Lepel daarop dan de kaviaar en wat rode uiringen.
  • Versier eventueel met nog wat lente-ui.
  • Velbekomme!