Cracker met gekookt ei en kaviaar. Heb een driehoeke cracker belegd met roomkaas en een zachtgekookt ei en afgetopt met kaviaar. Zo Lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Lunch, Tussendoortje
Keuken Scandinavisch
- 1 el verse roomkaas
- 1/2 lente-ui
- 1 tl vers geraspte mierikswortel
- 1 cracker of knäckebröd
- 2 gekookte eieren
- 1 tl kaviaar
Snijd de lente-ui heel erg fijn en rasp de mierikswortel. Meng de roomkaas met de lente-ui en mierikswortel. Snijd de eieren in plakjes.
Besmeer de cracker met de roomkaas. Leg hierop dakpansgewijs de plakjes ei. Lepel daarop dan de kaviaar en wat rode uiringen.
Versier eventueel met nog wat lente-ui.
Velbekomme!