Chiapudding met banaan en kokos. Probeer ze eens chiazaadjes. Op deze manier zijn chiazaadjes ontzettend lekker en ook nog eens goed voor je.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
- ½ blikje kokosmelk
- 2 el chiazaadjes
- 1 snufje kardemompoeder
- 1 snufje gemberpoeder
- 1 banaan, in blokjes
- 2 el agavesiroop
- 200 ml (plantaardige) yoghurt
- 2 el kokosrasp
Meng de chiazaadjes, kardemom- en gemberpoeder door de kokosmelk. Laat even staan.
Lepel dit mengsel dan in 2 glazen, verdeel de stukjes banaan erop en giet hier de agavesiroop over.
Lepel de yoghurt hierop en strooi de kokosrasp hierop.
Dek de glazen af en zet ze een nacht in de koelkast.