Ga terug
+ servings
Broodje varkenshaas. Ken je dat, dat je teveel vlees gebraden hebt? Nou maak van het restje vlees een heerlijke broodje, zoals deze met varkenshaas.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 gr varkenshaas,
  • 2 dikke boterhammen
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 handje rucola sla
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 1 bakje kiemgroente

Saus

  • 20 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • 5 el olijfolie
  • 1 el Dijon mosterd
  • 1 el citroensap
  • peper en zout

Instructies
 

  • Snijd het vlees in dunne plakjes.
  • Besprenkel de boterhammen met een beetje olijfolie en rooster deze onder de grill of in een koekenpan. Als ze klaar zijn wrijf je het teentje knoflook erover.
  • Meng de ingrediënten voor de saus met elkaar. Breng het op smaak met flinke wat peper en een klein beetje zout.
  • Beleg het brood met de sla, plakjes vlees en zongedroogde tomaatjes. Verdeel hier en daar een beetje saus ertussen en leg er wat kiemgroente op.