Ga terug
+ servings
Bloemkool pizza met garnalen en maïs. Een heerlijke pittige pizza met garnalen, paprika en mais en met de smaken van de Cajun keuken.
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 13 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 bloemkool pizzabodems
  • 250 gr rauwe garnalen
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Cajun kruiden
  • 4 el tomatensaus
  • 3 el bbq saus
  • 2 bollen mozzarella
  • 4 gekleurde mini paprika’s
  • 1 Jalapeño peper
  • 1 rode ui
  • 1 klein blikje maïs

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat voorzien van bakpapier en bak deze 3 minuten voor.
  • Meng de garnalen met de olijfolie en Cajun kruiden.
  • Meng de tomatensaus met de bbq saus en verdeel dit over de pizzabodems.
  • Snijd de mozzarella in plakken en leg dit op de pizza.
  • Snijd de paprika’s, Jalapeño en rode ui in dunne ringen en verdeel dit over de pizza’s. Giet het blikje maïs af en strooi dit over de pizza’s.
  • Verdeel nu de rauwe garnalen erover en bestrooi de pizza’s nog met wat Cajun kruiden.
  • Schuif de pizza’s in de hete oven en bak in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar.