Bloemkool pizza met garnalen en maïs. Een heerlijke pittige pizza met garnalen, paprika en mais en met de smaken van de Cajun keuken.
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 13 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Amerikaans
- 2 bloemkool pizzabodems
- 250 gr rauwe garnalen
- 1 el olijfolie
- 1 el Cajun kruiden
- 4 el tomatensaus
- 3 el bbq saus
- 2 bollen mozzarella
- 4 gekleurde mini paprika’s
- 1 Jalapeño peper
- 1 rode ui
- 1 klein blikje maïs
Verwarm de oven voor op 220°C.
Leg de pizzabodems op een bakplaat voorzien van bakpapier en bak deze 3 minuten voor.
Meng de garnalen met de olijfolie en Cajun kruiden.
Meng de tomatensaus met de bbq saus en verdeel dit over de pizzabodems.
Snijd de mozzarella in plakken en leg dit op de pizza.
Snijd de paprika’s, Jalapeño en rode ui in dunne ringen en verdeel dit over de pizza’s. Giet het blikje maïs af en strooi dit over de pizza’s.
Verdeel nu de rauwe garnalen erover en bestrooi de pizza’s nog met wat Cajun kruiden.
Schuif de pizza’s in de hete oven en bak in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar.