Bloemkool couscous met verse kruiden en cranberries. Maak eens een hele lichte en gezonde bloemkool couscous met verse kruiden en cranberries.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Barbecue, Bijgerechten, Lunch, Salades, Vegetarisch, Voorgerechten
Keuken Midden Oosten
- 1 bloemkool
- 20 gr platte peterselie
- 20 gr verse koriander
- 25 gr pecannoten
- 50 gr cranberries
Dressing
- 1/2 sinaasappel, rasp en sap ervan
- 1 tl Sriracha
- 5 el olijfolie
- peper en zout
Rasp de bloemkool met een grove rasp of hak de bloemkool fijn in een keukenmachine.
Haal de blaadjes van de peterselie en koriandersteeltjes en hak dit fijn.
Hak de pecannoten grof en meng dit samen met bloemkool couscous, kruiden en cranberries in een grote schaal.
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een jampotje en schud dit goed. Giet dan de dressing over de couscous salade en serveer direct.