Ga terug
+ personen
Bagel met burrata en geroosterde druiven. Dit is echt de lekkerste bagel die je ooit zult eten. Zoet en zout op een bagel met het romige van de burrata.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Lunch, Ontbijt, Vegetarisch
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr blauwe pitloze druiven
  • olijfolie
  • zout
  • 2 takken tijm
  • 2 bagels
  • 1 burrata

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 225˚C.
  • Leg kleine trosjes druiven op een bakplaat voorzien van bakpapier of aluminiumfolie.
  • Giet wat olijfolie over de druiven, bestrooi het met wat zout en leg de tijmtakjes erop.
  • Schuif de plaat in de oven en rooster de druiven in ongeveer 8-10 minuten.
  • Haal ze dan uit de oven een laat iets afkoelen.
  • Snijd ondertussen de bagels doormidden en giet wat olijfolie op de snijkanten. Rooster de snijkanten goudbruin in de oven of op een grillpan.
  • Scheur de burrata doormidden en leg de helft op een halve bagel.
  • Verdeel hierop de lauwwarme druiven (zonder de tijm).
  • Serveer direct en smullen maar.