From Jeannette Drooger-Schop on Hemelse bonbons van Justin
Wat een leuk en lekker lezend stukje. De bonbons van Justin zijn inderdaad hemels . Het was dan ook een genot om deze te mogen fotograferen. Ik ben heel erg trots dat het hem en zijn team verder gaat brengen. Ik ben naast fotograaf ook hobby kok en zal dan ook dankbaar gebruik maken van de recepten die je hebt gepost.
Wie weet spreken we elkaar eens. Groetjes Jeannette (Shootilicious)
Wanneer kom jy Suid-Afrika toe sodat ons dit ook kan proe. Ons is mal oor tjoklets en sou dit baie graag proe. Ek skrywe aspris in afrikaans sodat jy solank die taal kan leer. Créme Brûlée lyk me wel wat. Afgewissel met lavender en boekweit. En natuurlik n slokkie berenburger. Vat maar n klompie saam na Suid-Afrika. De deur staan oop vir jou en vriend(in) hoop ons sien julle gou.
Hoi Riet, wat leuk dat je zo enthousiast bent over dit hotel en de andere Van der Valk Hotels. Dit hotel in Gorinchem is echt een aanrader! Groeten, Hanneke
GEWELDIGE AMBIANCE, IK BEN SPRAKELOOS IN ONS MOOIE GORINCHEM.
WE STIJGEN ALLEEN MAAR IN WAARDE MET ZO,N PRACHTIG HOTEL.
EN DAN DA KAMERS ,HOE MOOI IS DAT.
EN DAN NOG EEN CASINO ERBIJ.
ECHT SCHITTEREN ,EN WE ZIJN VAKER IN VAN DE VALK HOTELS GEWEEST. MET OUD EN NIEUW IN GILZE JAAREN GELEDEN ,JAREN NEGENTIG EN NOG ERGENS . IK HEB NOG NOOIT ZO,N MOOI FEEST MEEGEMAAKT ALS IN GILZE REIJEN WAT EEN FEEST.
OPLAATST NOG MET EEN IJSCOKAR. IK WIST NIET WAT IK ZAG.
ALS IK DAT HAD GEWETEN HAD IK EERDER GEGAAN. TOPPY VRIENDELIJKE GROET RIETKOLBACH@LIVE.NL
From Hanneke de Jonge on Granen en op graan lijkende producten
Beste Yolande, gierst behoort net zoals vele andere graansoorten tot de grassenfamilie, Poaceae. Gierst bestaat uit zaden en behoort dus tot een andere familie dan de meer bekende graansoorten. Omdat gierst uit zaden bestaat is het glutenvrij. Tarwe is niet glutenvrij!
From Yolande on Granen en op graan lijkende producten
Vraag: er staat: "Gierst (Millet of Sorghum) is een ‘heel’ korrelig graansoort uit het Middellandse Zeegebied, die vooral in Noord-Afrika gegeten wordt. Het is glutenvrij en bevat veel eiwitten en aminozuren. Gierst wordt ook wel verkocht als parelgierst. Het bekendste product is couscous, uit de Marokkaanse keuken. " Maar bij couscous staat niet dat het glutenvrij is. "Couscous wordt gemaakt van tarwe (durum) of parelgierst en is een goede vervanger van rijst."
From Senkevich.aleksandr@inbox.ru on Welke wijn gaat goed samen met welke kaas
Beste, Ik dank u voor zeer interessante, professionele, grondige informatie dat kan ik altijd en overal toepassen bij het maken van wijn en kaas keuze.
Wat leuk dat jullie daar getrouwd zijn, dat wist ik niet. Ja het is inmiddels ook wel een beetje ons favoriete eiland geworden. En wellicht dat we elkaar daar eens treffen. Groetjes, Hanneke
Leuk om te lezen Hanneke! Mijn en inmiddels ons favoriete eiland. Wist je dat wij getrouwd zijn in Beachclub the Sunset? Fijn dat jullie genoten hebben en wie weet komen we elkaar dan nog eens tegen op Ameland!
Wat een mooi platform heb je! Ik heb een vraag om een blogartikel te plaatsen met 1 of 2 do-follow links. Het gaat puur om een informatief blogartikel, dus niet commercieel.
Mag ik je misschien een mailtje sturen? Hoor het graag!
Goedemorgen Nick, • Om wat voor soort links gaat het? Komen deze dan op Culinea in recepten of blogs? • Wij plaatsen geen links naar gokwebsites, erotica, bitcoin etc • Do follow link in bestaand artikel kost 75 ex BTW Met vriendelijke groeten, Hanneke
Mijn collega's en ik zijn voor een aantal klanten nog op zoek naar relevante backlinks. Nu was ik zo op de website aan het kijken, en sluit deze eigenlijk erg goed aan bij hetgeen wij zoeken.
Graag zouden we de website meenemen in ons centrale inkoopoverzicht 🙂 Zou je mij wellicht wat meer informatie kunnen geven over de voorwaarden, prijzen etc?
Hoor het graag en wellicht op naar een mooie samenwerking!
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Hoi Robbert, ik zou op boost beginnen en de pan goed heet laten worden. Als de biefstuk aan beide kanten geschroeid is, dan kan je het eventueel op 8 of 9 zetten om de biefstuk verder te garen. Hoop dat het lukt zo. Groetjes, Hanneke
Ahhh Hanneke…belofte maakt schuld. Ik zou nog een review plaatsen naar aanleiding van de Fish Pie, die ik bij jou vond. Zoals zojuist inmiddels ook al op FB gepost. Inmiddels heb ik de pie al 2x gemaakt. Zo lekker!!! Hij zal zeker nog vaker bij ons op tafel komen. En zal ik zeker ook nog vaker uit jouw recepten iets smakelijks kiezen. Fijne feestdagen en vriendelijke groet, Loes Claus
From Hanneke de Jonge on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Hoi Ria, ja het is inderdaad een prachtige stad en wat bijzonder dat je er al zo vaak geweest bent. Yaka Balik restaurant was inderdaad top! Oh dankjewel, ik ga het gelijk aanpassen. Mvg, Hanneke
From Ria Beem on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Istanbul is een prachtige stadet steeds weer andere dingen om te gaan zien. Ik ben er nu al 34 keer geweest en het verveeld nooit. Het restaurant Yaka Balık (balık betekent vis) is een van mijn favorieten! Kleine correctie: het is Camlica heuvel en niet Gamlica. Ga beslist nog een keer terug!
Hallo, Ik was benieuwd of u een andere prijs heeft bij groter afname. Ik woon in Amersfoort en zou zo de kosten kunnen dekken. Ik verneem graag uw reactie. Vriendelijke groet,
From Hanneke de Jonge on Kenwood Foodprocessor Multipro Sense FPM90
Hoi Katrien, ik weet niet of daar een speciaal opzetstuk voor verkrijgbaar is. De snijschijven die ik erbij heb zitten, maken geen courgetti. Mvg, Hanneke
From Hanneke de Jonge on Wat kan je doen met wijnrestanten
Beste Els, ben benieuw hoe dat gaat. Je kunt deze wijn ook inkoken tot een siroop en dan gebruiken over de yoghurt, vla of een bolletje ijs. Gr. Hanneke
Ik kreeg een fles granaatappelwijn uit Azerbadjan. Mierzoet met een zware ondertoon. Toch wel zonde om het door de gootsteen te gooien. Dus eerst maar eens invriezen.
From Jeannette Drooger-Schop on Hemelse bonbons van Justin
Go to comment2023/08/01 at 7:14 pm
From Henk Jonkers on Hemelse bonbons van Justin
Go to comment2023/08/01 at 2:55 pm
From Hanneke de Jonge on Van der Valk Hotel 3.0
Go to comment2023/07/31 at 11:43 am
From Riet kolbach on Van der Valk Hotel 3.0
Go to comment2023/07/29 at 2:01 pm
From Hanneke de Jonge on Weekendje genieten in Gorinchem
Go to comment2023/07/28 at 11:25 am
From Ingrid on Weekendje genieten in Gorinchem
Go to comment2023/07/28 at 9:54 am
From Hanneke de Jonge on Weekendje genieten in Gorinchem
Go to comment2023/07/27 at 4:45 pm
From Jacqueline Hofland on Weekendje genieten in Gorinchem
Go to comment2023/07/27 at 4:37 pm
From Hanneke de Jonge on Granen en op graan lijkende producten
Go to comment2023/07/24 at 6:42 am
From Yolande on Granen en op graan lijkende producten
Go to comment2023/07/23 at 3:28 pm
From Hanneke de Jonge on Gebruik jij de nieuwe Schijf van Vijf?
Go to comment2023/07/18 at 9:39 am
From Ester on Gebruik jij de nieuwe Schijf van Vijf?
Go to comment2023/07/17 at 3:30 pm
From Hanneke de Jonge on Welke wijn gaat goed samen met welke kaas
Go to comment2023/07/12 at 6:51 am
From Senkevich.aleksandr@inbox.ru on Welke wijn gaat goed samen met welke kaas
Go to comment2023/07/11 at 8:41 pm
From Hanneke de Jonge on Onthaasten op Ameland
Go to comment2023/07/02 at 9:41 am
From Maria on Onthaasten op Ameland
Go to comment2023/07/01 at 3:03 pm
From Hanneke de Jonge on Onthaasten op Ameland
Go to comment2023/07/01 at 7:23 am
From Ingrid on Onthaasten op Ameland
Go to comment2023/06/30 at 5:57 pm
From ilse on Samenwerken met Culinea
Go to comment2023/04/21 at 12:37 pm
From Hanneke de Jonge on Samenwerken met Culinea
Go to comment2023/04/21 at 7:11 am
From Nick Karip on Samenwerken met Culinea
Go to comment2023/04/20 at 1:20 pm
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2023/04/16 at 7:31 am
From Robbert on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2023/04/15 at 3:07 pm
From Hanneke de Jonge on Omrekenen van cups en spoons naar grammen
Go to comment2023/04/11 at 11:21 am
From tereska on Omrekenen van cups en spoons naar grammen
Go to comment2023/04/07 at 2:04 pm
From t. muller on Omrekenen van cups en spoons naar grammen
Go to comment2023/04/07 at 2:03 pm
From Hanneke de Jonge on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2023/01/29 at 9:01 am
From bart van leeuwen on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2023/01/28 at 2:39 pm
From Hanneke de Jonge on Over Hanneke de Jonge
Go to comment2022/12/20 at 10:30 am
From Loes on Over Hanneke de Jonge
Go to comment2022/12/19 at 8:08 am
From Hanneke de Jonge on Uitwaaien op Terschelling
Go to comment2022/11/15 at 8:33 am
From Ria Laanstra on Uitwaaien op Terschelling
Go to comment2022/11/14 at 7:46 pm
From Hanneke de Jonge on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Go to comment2022/10/31 at 8:42 am
From Ria Beem on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Go to comment2022/10/30 at 4:25 pm
From Hanneke de Jonge on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Go to comment2022/10/15 at 6:10 pm
From ellen visser on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Go to comment2022/10/15 at 9:12 am
From Hanneke de Jonge on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Go to comment2022/10/15 at 7:56 am
From Jacqueline on Wat hebben wij genoten in Istanbul
Go to comment2022/10/14 at 5:11 pm
From Hanneke de Jonge on The Buffel Company Zeewolde
Go to comment2022/09/09 at 8:22 am
From Duran on The Buffel Company Zeewolde
Go to comment2022/09/08 at 4:44 pm
From Hanneke de Jonge on Chef’s (R)Evolution event
Go to comment2022/09/07 at 7:00 am
From Monique De Jonge on Chef’s (R)Evolution event
Go to comment2022/09/06 at 9:36 pm
From Hanneke de Jonge on Kenwood Foodprocessor Multipro Sense FPM90
Go to comment2022/08/12 at 12:07 pm
From Katrien on Kenwood Foodprocessor Multipro Sense FPM90
Go to comment2022/08/08 at 11:54 am
From Hanneke de Jonge on Wat kan je doen met wijnrestanten
Go to comment2022/08/05 at 7:27 am
From Els on Wat kan je doen met wijnrestanten
Go to comment2022/08/04 at 4:07 pm
From Hanneke de Jonge on Saladedressings
Go to comment2022/06/07 at 7:47 am
From Marten on Saladedressings
Go to comment2022/06/06 at 7:36 pm
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2022/04/02 at 7:28 am
From Maartje on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2022/04/02 at 6:49 am