Ga terug
+ personen
Zelfgemaakte proteïne pindakaas. Omdat ik veel eiwitten nodig heb, probeer ik zoveel mogelijk recepten uit met extra eiwitten. Zo ook deze heerlijke Zelfgemaakte proteïne pindakaas.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Lunch, Ontbijt, Sauzen/Dips
Keuken Nederlands
Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr ongezouten pinda's
  • 1 tl (vanille)zout
  • 2 scheppen proteïne poeder
  • 2-3 el zonnebloemolie

Instructies
 

  • Hak de noten fijn in een keukenmachine, draai net zolang tot het een droge pasta wordt.
  • Voeg nu zout, proteïne poeder en 2 eetlepels zonnebloemolie toe en meng tot een smeuïge pasta. Lijkt het te droog voeg dan nog wat olie toe.
  • Doe de pasta in een jampotje of weckpotje en bewaar in de koelkast. Hierin blijft het enkele weken goed.