Zelfgemaakte havermout proteinerepen. Maak zelf een lekkere en gezonde reep. Helemaal niet moeilijk en veel verantwoorder dan die uit de winkel.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Tussendoortje
Keuken Nederlands
- 130 gr havermout (rolled oats)
- 40 gr kokosrasp
- 55 gr walnoten
- 175 gr Medjoul dadels
- 1 schep proteïnepoeder
- 2 el tahin
- 2 el honing
- 2-3 el water
Bekleed een cakeblik met bakpapier.
Doe de havermout, kokosrasp en walnoten in de keukenmachine en hak dit fijn.
Voeg nu de dadels erbij en mix dit met de rest.
Doe als laatste de proteïnepoeder, tahin, honing en 2 eetlepels water erbij en mix tot het een soort droog deeg wordt. Lijkt het te droog doe dan nog 1 of 2 eetlepels water erbij.
Stort het mengsel in het cakeblik en druk dit goed aan.
Laat minimaal een uur in de koelkast opstijven voordat je het in 12 repen snijdt.
De repen zijn zeker 1-2 weken houdbaar in de koelkast.