Zelf ravigottesaus maken. Zelf ravigottesaus maken is helemaal niet moeilijk en zoveel lekkerder dan de kant-en-klare potjes uit de supermarkten.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Sauzen/Dips
Keuken Nederlands
- 1 klein sjalotje
- 4 (zoet)zure augurkjes
- 1 bosje bieslook
- 2 takken peterselie
- 1 tak dragon
- 4 el mayonaise*
- 2 el crème fraîche
- 1 el Dijonmosterd
- 1 el kappertjes
- peper en zout
Snipper het sjalotje heel fijn en snijd de augurken in kleine blokjes.
Hak de bieslook, peterselie en dragon fijn.
Meng in een kom de mayonaise met de crème fraîche en Dijonmosterd. Doe er de verse gehakte kruiden en kappertjes bij en meng dit door de saus.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de saus – goed afgedekt - tot gebruik in de koelkast, hierin blijft het wel een paar dagen goed.