Ga terug
Wrap met steak en guacamole. Dit is een hele stoere wrap. Er zit namelijk een heerlijke bavette steak in verwerkt, stoer vlees voor de echte liefhebber.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten
Keuken Amerikaans

Ingrediënten
  

  • 1 bavette steak (300 gr)
  • olijfolie
  • 1 el cajunkruiden
  • 3 gekleurde snack paprika’s
  • 1 bakje sherrytomaatjes
  • 1 bosje veldsla
  • 3 tortilla’s
  • 100 gr cheddar, geraspt

Erbij

  • 4 el zure room
  • guacamole*

Instructies
 

  • Leg de steak op een bord en besmeer het met een beetje olijfolie. Strooi dan de cajunkruiden erover. Laat de steak een half uurtje op kamertemperatuur komen.
  • Maak eerst de guacamole volgens het recept en lepel dit in een serveerkommetje.
  • Maak de paprika′s schoon en snijd ze in dunne ringen. Snijd de tomaatjes doormidden.
  • Laat de grillpan heet worden op een hoog vuur en bak hierin de steak in ongeveer 5 minuten per kant rondom bruin, maar wel medium rare.
  • Haal de steak uit de pan en laat het vlees even rusten voordat je het in dunne repen snijdt.
  • Verdeel de geraspte cheddar kaas over de tortilla’s.
  • Verwarm ondertussen de tortilla′s in de magnetron (10 seconden per tortilla) of koekenpan.
  • Vul nu de wraps met de sla, paprika, tomaatjes en de plakjes vlees. Lepel eventueel de zure room en guacamole erop of serveer dit apart erbij. Rol ze op en genieten maar!