Ga terug
+ servings
Wrap met blackened kip. Wij eten graag wraps, ze zijn vaak snel klaar en je hebt toch een volwaardige maaltijd. Deze met blackened kip zijn wel heel lekker.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gr kipdijfilets
  • 2 el cajunkruiden
  • 4 wraps
  • ½ witte kool
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 15 gr koriander
  • 3 el olijfolie
  • 1 el limoensap
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 1-2 tl Sriracha
  • peper en zout

Instructies
 

  • Snijd de witte kool fijn en de rode ui in dunne ringen. Snijd de avocado in kleine blokjes. Snijd de koriandersteeltjes fijn en het blad grof. Houd het blad apart voor garnering.
  • Sla de kippendijen plat tussen 2 vellen huishoudfolie, strooi de cajunkruiden erover.
  • Gril het vlees in een grillpan of bakpan in circa 10 minuten rondom bruin en gaar, ze mogen donker (blackened) gebakken worden.
  • Salade: Meng de ingrediënten voor de salade met elkaar en maak aan met de olijfolie en limoensap.
  • Meng de yoghurt met de Sriracha. Verdeel de saus over de wraps.
  • Lepel dan de salade erop. Snijd de kip in dunne repen en verdeel deze over de wraps.
  • Strooi er wat korianderblaadjes over. Serveer direct.