Witte chocoladehart met goji, kokos en pistache. Met een Witte chocoladehart met goji, kokos en pistache verras je iemand met Valentijnsdag.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Nederlands
- 400 gr witte chocolade
- 1 el rode bietenpoeder
- 15 gr gojibessen
- 10 gr kokossnippers
- 25 gr pistachenoten
Hak de chocoladerepen in kleine stukjes. Smelt de helft van de chocolade au-bain-marie. Als de chocolade gesmolten is haal de schaal dan van het vuur en smelt de overige chocolade erdoor.
Meng eventueel de rode bietenpoeder of rode kleurstof erin om de chocolade een roze kleur te geven (hoeft niet).
Giet de gesmolten chocolade in het silicone hartvorm. Verdeel de gojibessen, kokos en pistachenoten of de chocolade. Laat afkoelen en zet dan in de koelkast om op te stijven.
Verpak het hart in doorzichtig pakpapier en bind het vast met een mooi lint.