Witte chocolade fudge met pistache en cranberries is een traktatie met de feestdagen. Serveer het bij de koffie na het eten..
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Kerst, Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
- 400 gr witte chocolade
- 300 ml gecondenseerde melk
- 125 gr gedroogde cranberries
- 75 gr pistachenoten
- 1 mandarijn, rasp ervan
Bekleed een vierkante bakvorm van 22 cm met bakpapier.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
Verwarm in een grote pan op laag vuur de gecondenseerde melk en laat hierin de witte chocoladestukjes smelten. Roer af en toe.
Haal de pan van het vuur af en meng de nootjes en cranberries erdoor.
Giet het mengsel in de bakvorm, laat afkoelen en laat dan minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de chocolade dan met een warm mes in 36 stukjes.