Ga terug
–+ personen
Witte chocolade en pindakaas fudge. Waarschuwing vooraf .... vooral deze witte chocolade en pindakaas fudge niet maken. Het is namelijk veel te lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 2 uur 15 minuten
Gang Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
Porties 36 personen

Ingrediënten
  

  • 1 blikje (397 gr) gecondenseerde melk
  • 150 gr pindakaas
  • 300 gr witte chocolade
  • 100 gr gezouten pinda's

Instructies
 

  • Leg bakpapier in een vierkante bakvorm van 22 cm.
  • Hak de witte chocolade en pinda's in kleine stukjes.
  • Verwarm in een grote pan op laag vuur de gecondenseerde melk en meng hierdoor de pindakaas. Voeg dan de witte chocoladestukjes toe en laat dit smelten. Roer af en toe.
  • Haal de pan van het vuur af en giet het mengsel in het bakblikje. Strooi de gehakte pinda's erover en druk deze met de platte hand iets in de fudge.
  • Laat afkoelen en zet dan minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  • Snijd de fudge met een verwarmd mes in 36 stukjes en bewaar de fudge in de koelkast.