Verveine fruitijsjes. Heerlijke frisse waterijsjes gemaakt van verveine siroop en vers rood zomerfruit. Ga jij dit maken?
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 uur uur
Totale tijd 5 uur uur 5 minuten min
Gang Nagerechten
Keuken Nederlands
- 1 doosje gemengd rood fruit
- 50 ml vlierbloesemsiroop
- 50 ml water
Verdeel het bevroren fruit over de ijsvormpjes.
Meng siroop met water en vul hiermee de vormpjes af.
Sluit ijsvormpjes met de deksels en de stokjes.
Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.
Zet de vormpjes in de vriezer, de vriestijd zal ongeveer 4-5 uur zijn.
Laat de ijsjes ongeveer 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.