Ga terug
–+ personen
Vegetarische shoarma bowl. Ik mocht een groot pakket vegetarische shoarma ontvangen en heb daar o.a. deze heerlijke vegetarische shoarma bowl van gemaakt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vegetarisch
Keuken Midden Oosten
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gr orzo
  • 250 gr vega shoarma*
  • olijfolie
  • 100 gr baby spinazie
  • 100 gr beukenzwammetjes
  • 2 rode bieten, gekookt
  • 1 avocado
  • 2 el ingelegde rode ui**
  • 2 el knoflooksaus

Instructies
 

  • Bereid de orzo volgens de aanwijzing op de verpakking, giet dan af.
  • Bak de shoarma in een pan in een scheutje olie krokant.
  • Roerbak de spinazie en bak de beukenzwammetjes in een andere pan.
  • Snijd de rode biet en avocado in blokjes.
  • Doe de orzo in de kommen. Verdeelde shoarma en de groenten erover.
  • Garneer met de rode ui en lepel de knoflooksaus erover.