Vegetarische shoarma bowl. Ik mocht een groot pakket vegetarische shoarma ontvangen en heb daar o.a. deze heerlijke vegetarische shoarma bowl van gemaakt.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vegetarisch
Keuken Midden Oosten
- 150 gr orzo
- 250 gr vega shoarma*
- olijfolie
- 100 gr baby spinazie
- 100 gr beukenzwammetjes
- 2 rode bieten, gekookt
- 1 avocado
- 2 el ingelegde rode ui**
- 2 el knoflooksaus
Bereid de orzo volgens de aanwijzing op de verpakking, giet dan af.
Bak de shoarma in een pan in een scheutje olie krokant.
Roerbak de spinazie en bak de beukenzwammetjes in een andere pan.
Snijd de rode biet en avocado in blokjes.
Doe de orzo in de kommen. Verdeelde shoarma en de groenten erover.
Garneer met de rode ui en lepel de knoflooksaus erover.