Ga terug
+ servings
Tuna melt rode biet quesadilla. Dit is een combinatie van een tuna melt en een quesadilla verpakt in een mooie rode biet tortilla.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis
Keuken Spaans
Porties 5 personen

Ingrediënten
  

  • 5 rode biet tortilla's
  • 1 blikje tonijn, uitgelekt
  • 5 takken koriander
  • 2 lente-uien
  • 2 mozzarella bolllen
  • 200 gr geraspte oude kaas
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • peper en zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 150˚C.
  • Laat het blikje tonijn uitlekken. Hak de korianderblaadjes met steeltjes fijn. Snijd de lente-uien in dunne ringen. Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
  • Meng in een grote kom de tonijn met de koriander, lente-ui, mozzarella, geraspte cheddar en gerookte paprikapoeder. Voeg hier peper en zout naar smaak toe.
  • Verdeel dit mengsel over de tortilla's en klap ze dubbel.
  • Bak in een pan met een scheutje olijfolie de tortilla's aan beide kanten goudbruin en net zo lang tot de kaas gesmolten is. Bak ze op niet te hoog vuur.
  • Houd ze tot het serveren warm in de oven.
  • Snijd ze dan met een pizzasnijder in stukken.