Tuna melt rode biet quesadilla. Dit is een combinatie van een tuna melt en een quesadilla verpakt in een mooie rode biet tortilla.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis
Keuken Spaans
- 5 rode biet tortilla's
- 1 blikje tonijn, uitgelekt
- 5 takken koriander
- 2 lente-uien
- 2 mozzarella bolllen
- 200 gr geraspte oude kaas
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- peper en zout
- olijfolie
Verwarm de oven voor op 150˚C.
Laat het blikje tonijn uitlekken. Hak de korianderblaadjes met steeltjes fijn. Snijd de lente-uien in dunne ringen. Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
Meng in een grote kom de tonijn met de koriander, lente-ui, mozzarella, geraspte cheddar en gerookte paprikapoeder. Voeg hier peper en zout naar smaak toe.
Verdeel dit mengsel over de tortilla's en klap ze dubbel.
Bak in een pan met een scheutje olijfolie de tortilla's aan beide kanten goudbruin en net zo lang tot de kaas gesmolten is. Bak ze op niet te hoog vuur.
Houd ze tot het serveren warm in de oven.
Snijd ze dan met een pizzasnijder in stukken.