Ga terug
–+ personen
Toast met verse roomkaas, zalm en pre-harvest knoflook. Ik mocht hele jonge en verse knoflook ontvangen en heb daar o.a. deze heerlijke toast met verse roomkaas, zalm en pre-harvest knoflook van gemaakt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 2 minuten
Totale tijd 7 minuten
Gang Lunch, Vis
Keuken Frans
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 1 (desem)boterham
  • 1 el verse roomkaas
  • 50 gr zalm
  • 1/2 knoflookstengel
  • peper en zout

Instructies
 

  • Rooster de boterham.
  • Besmeer deze met de verse roomkaas.
  • Verdeel het stukje zalm in vlokken en leg dit op de roomkaas. Bestooi met een beetje zout en lekker veel peper (uit de molen).
  • Snijd de knoflookstengel in dunne ringen en leg dit op de zalm.
  • Genieten maar!