Ga terug
–+ servings
Toast met avocado, spiegelei en paprikapolie. Lekkere makkelijke maaltijd voor mezelf gemaakt. Simpel maar oh zo lekker eitje op toast.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Vegetarisch
Keuken Nederlands
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 1 zuurdesem boterham
  • 1 avocado
  • 2 takken koriander
  • peper en zout
  • 3 el olijfolie
  • 1 ei (L)
  • 1/4 tl gerookte paprikapoeder

Instructies
 

  • Rooster eerst de boterham.
  • Prak de avocado, hak de koriander fijn en meng dit met elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Smeer dit op de geroosterde boterham.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin het ei. Als het ei gaar is, schep je dit eruit en leg je dit op de boterham met avocado.
  • Zet de pan met de rest van de olie weer op het vuur en roer hierdoor de gerookte paprikapoeder. Lepel dit dan over het gebakken ei. Smullen maar.