Tiramisu overnight oats. Is het Italiaanse dessert Tiramisu jouw favoriet? Nou dan heb ik een geweldig ontbijtje voor jou. Een Tiramisu overnight oats.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 1 uur uur 5 minuten min
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans, Italiaans
- 100 gr havervlokken fijn
- 1 scoop proteïne vanille
- 2 kopjes espresso
- 100 ml melk
- 3 druppels rum-extract
- 250 gr kwark
- ½ scoop proteïne vanille
- 1 tl cacaopoeder
Meng de havervlokken, proteïne poeder, espresso en melk in een kom.
Zet de kom een uur of de hele nacht afgedekt in de koelkast.
Lepel de volgende ochtend de geweekte havermout in glaasjes.
Meng de kwark met de proteïne poeder en lepel dit op de havermout.
Bestrooi de glazen met cacaopoeder en serveer direct.
Enjoy!