Ga terug
–+ servings
Slawraps met zeevruchten. Ik heb toch een lekker en makkelijk te maken gerechtje voor jullie. Deze slawraps zijn in een mum van tijd klaar.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hoofdgerechten, Salades, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis, Voorgerechten
Keuken Italiaans, Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 450 gr gekookte zeevruchten
  • 1 krop sla
  • 2 lente-uien
  • 2 takken dille
  • 1 potje hot pepper mayo*

Instructies
 

  • Laat de zeevruchten uitlekken in een vergiet en dep het eventueel droog.
  • Haal de blaadjes voorzichtig van de kroppen sla en leg de mooiste blaadjes op een bord.
  • Snijd de lente-uien in dunne ringen, haal de blaadjes dille van de takken en hak dit fijn.
  • Verdeel de zeevruchten over de blaadjes sla en lepel er wat saus op.
  • Garneer met de lente-uien en dille.
  • Serveer direct!