Ga terug
+ servings
Slawraps met surimi salade. Deze lekkere kleine slawraps met surimi salade zijn een gemakkelijk te maken borrelhapje of voorgerechtje.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hapjes, Kerst, Salades, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis, Voorgerechten
Keuken Aziatisch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr surimi
  • 2 mini komkommers
  • 2 mini paprika’s
  • 3 lente-uien, in dunne ringetjes
  • 2 kropjes baby romaine sla
  • 5 stengels bieslook

Saus

  • 2 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 tl Sriracha saus
  • ½ limoen, rasp
  • peper en zout

Instructies
 

  • Trek de surimi sticks uit elkaar en snijd dit dan in stukjes. Snijd de komkommertjes en paprikaatjes in kleine stukjes. Snijd de lente-uien in dunne ringetjes.
  • Saus: Meng de mayonaise met de yoghurt, Sriracha en limoenrasp en breng op smaak met peper en zout.
  • Verwijder voorzichtig de bladeren van de slakropjes, spoel ze af met water en dep ze droog.
  • Leg ze op een bord en verdeel de surimi salade over de slaschuitjes.
  • Snijd de bieslook fijn en bestrooi de slawraps hiermee. Serveer het met de halve limoen.
  • Serveer onmiddellijk.