Ga terug
+ servings
Schwarzwalder kirsch chiapudding. Ik heb al diverse chiapudding recepten op de site staan, maar deze was zo lekker dat ik het recept toch moest uitschrijven
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr kersen
  • 1 el honing
  • 200 gr Griekse yoghurt
  • 2 el chiazaadjes
  • 3 el cacaopoeder
  • 200 gr Griekse yoghurt
  • 1 scoop Whey poeder vanille
  • 2 el granola
  • 1 tl chocodrops

Instructies
 

  • Spoel de kersen schoon en ontpit ze. Houd 8 kersen achter voor de topping.
  • Pureer de rest van de kersen en doe ze in een pannetje met de honing.
  • Breng de kersen aan de kook tot het mooi ingedikt is. Laat afkoelen.
  • Meng 200 gram yoghurt met de chiazaadjes en cacaopoeder. Lepel dit in de twee glazen en zet in de koelkast om op te stijven.
  • Verdeel dan afgekoelde kersencoulis over de twee glazen.
  • Meng in een kom de yoghurt met de proteïnepoeder en lepel dit op de kersencoulis.
  • Top de chiapudding af met de granola, chocodrops en een paar kersen.
  • Zet het eventueel nog afgedekt tot gebruik in de koelkast.