Scamorza affumicata uit de oven met Mostarda.Scamorza is een typisch Italiaans kaasje gemaakt van koemelk, wat na de bereiding opgehangen wordt om te drogen
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Lunch, Salades, Vegetarisch, Voorgerechten
Keuken Italiaans
- 1 Scamorza affumicata
- 1 potje (220 gr) Mostarda
- 1 handvol groene blaadjes
Verwarm de oven voor op 200˚C. Snijd de scarmoza in de lengte doormidden of in 4 stukken.
Vet een ovenschaaltje in met olijfolie en leg hierop de stukken scarmoza. Zet het in de oven en bak ongeveer 7 minuten. Bak het niet te lang, anders krijg je een platte kaas.
Haal de scarmoza uit de oven en leg het op de borden. Lepel de mostarda er omheen en verdeel de blaadjes over de borden.
Serveer direct.