Ga terug
+ servings
Scamorza affumicata uit de oven met Mostarda.Scamorza is een typisch Italiaans kaasje gemaakt van koemelk, wat na de bereiding opgehangen wordt om te drogen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Salades, Vegetarisch, Voorgerechten
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 Scamorza affumicata
  • 1 potje (220 gr) Mostarda
  • 1 handvol groene blaadjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200˚C. Snijd de scarmoza in de lengte doormidden of in 4 stukken.
  • Vet een ovenschaaltje in met olijfolie en leg hierop de stukken scarmoza. Zet het in de oven en bak ongeveer 7 minuten. Bak het niet te lang, anders krijg je een platte kaas.
  • Haal de scarmoza uit de oven en leg het op de borden. Lepel de mostarda er omheen en verdeel de blaadjes over de borden.
  • Serveer direct.