Ga terug
+ servings
Salade met koolrabi, groene appel en baby boerenkool. Lekkere frisse groene salade die overal bij past. Eet het als lunch of als salade bij je hoofdmaaltijd
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Salades, Vegetarisch
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 koolrabi
  • 1 granny smith appel
  • 2 selderijstengels
  • 1 zakje baby boerenkool
  • 2 el pastache noten
  • 1 bakje kiemgroenten

Dressing

  • 2 el notenolie
  • 1 el appelciderazijn
  • 1/2 tl mosterd
  • peper en zout

Instructies
 

  • Maak allereerst de dressing door de ingrediënten te mengen in een jampotje, breng op smaak met peper en zout.
  • Schil de koolrabi en spoel de appel schoon. Snijd ze met een mandoline in hele dunne plakken. Spoel de selderijstengels schoon en snijd ze in dunne halve maantjes.
  • Meng de boerenkool, koolrabi-, appelplakken en selderij in een schaal en strooi hierover de pistache en kiemgroenten.
  • Lepel de dressing erover.