Ga terug
–+ servings
Salade forel, truffelaardappel en biet. Deze salade forel, truffelaardappel en biet is heerlijk als lunch salade of zelfs als voorgerecht.
Voorbereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 7 minuten
Gang Lunch, Salades, Vis, Voorgerechten
Keuken Nederlands
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 1 handvol rucola
  • 2 truffelaardappelen, gekookt
  • 1 bietje, gepoft
  • 75 gr gerookte forel
  • een paar sprieten bieslook
  • 1 el truffelmayonaise
  • peper en zout

Instructies
 

  • Verdeel de sla over het bord. Snijd de truffelaardappelen in plakjes en de biet in partjes. Verdeel dit over de sla. Snijd de vis in stukjes en leg dit op de salade.
  • Snijd de bieslook fijn en strooi dit over het bord.
  • Een beetje truffelmayo en peper en zout erover en klaar is Kees.