Ga terug
–+ servings
Romige kippensoep met tortelloni. Mocht je wat gegaard kippenvlees overhouden, maak er dan deze heerlijke en makkelijk te maken soep van.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Pasta's, Soepen
Keuken Italiaans, Nederlands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ltr kippenbouillon
  • 250 gr tortelloni
  • 300 gr gegaarde kip
  • 100 gr erwten
  • 200 gr baby spinazie
  • 90 gr Paturain
  • 2 lente-uien

Instructies
 

  • Zet een pan met de bouillon op het vuur en breng dit aan de kook. Kook hierin de tortelloni beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Voeg nu de stukjes kip, erwten en spinazie toe en laat dit op middelhoog vuur even pruttelen in de bouillon.
  • Meng nu de Paturain erdoor en laat nog een minuutje pruttelen.
  • Snijd ondertussen de lente-uien in dunne ringen.
  • Serveer de soep in kommen of diepe borden en garneer met de lente-uien.