Romige kippensoep met tortelloni. Mocht je wat gegaard kippenvlees overhouden, maak er dan deze heerlijke en makkelijk te maken soep van.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Pasta's, Soepen
Keuken Italiaans, Nederlands
- 1 ltr kippenbouillon
- 250 gr tortelloni
- 300 gr gegaarde kip
- 100 gr erwten
- 200 gr baby spinazie
- 90 gr Paturain
- 2 lente-uien
Zet een pan met de bouillon op het vuur en breng dit aan de kook. Kook hierin de tortelloni beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Voeg nu de stukjes kip, erwten en spinazie toe en laat dit op middelhoog vuur even pruttelen in de bouillon.
Meng nu de Paturain erdoor en laat nog een minuutje pruttelen.
Snijd ondertussen de lente-uien in dunne ringen.
Serveer de soep in kommen of diepe borden en garneer met de lente-uien.