Rode pizza met bimi, sojabonen en geitenkaas. Heb deze rode pizza gemaakt van een bieten tortilla die ik in onze supermarkt zag liggen.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch
Keuken Italiaans
- 200 gr bimi
- 5 bieten tortilla's
- 180 gr geitenkaas, op rol
- 45el uienconfijt
- 3 kleine bietjes, gepoft
- 175 gr sojaboontjes
- 5 eieren, gekookt
- 90 gr Parmigiano flakes
- 1 bakje kiemgroente
- olijfolie
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 220˚C.
Kook de bimi ongeveer 1 minuutje. Giet af en besprenkel met wat olijfolie en strooi er wat peper en zout over.
Snijd de geitenkaas in dunne plakjes. Besmeer de wraps met een lepel uienconfijt en verdeel plakjes geitenkaas hierop.
Snijd de bietjes in kwarten. Verdeel de bietjes, bimi, sojaboontjes, zachtgekookte eieren en een beetje Parmigiano flakes over de wraps. Giet er een klein beetje olijfolie over en leg de wraps in de oven en bak ongeveer 5 minuten.
Haal ze uit de oven en leg er wat kiemgroente op, serveer direct.