Ga terug
–+ servings
Rode biet spaghetti met balsamico en blauwe kaas. Ben met een spiralizer aan de gang gedaan en heb daarvan deze rode biet spaghetti met balsamico en blauwe kaas gemaakt.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerechten, Vegetarisch
Keuken Italiaans, Nederlands
Porties 2 personen

Equipment

  • spiralizer

Ingrediënten
  

  • 4 beetgaar gekookte bietjes
  • 40 gr hazelnoten
  • 1 rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 3 el balsamico azijn
  • 50 gr blauwe kaas
  • 4 takken dille, blaadjes ervan

Instructies
 

  • Snijd de bietjes in dunne lange plakken of snijd ze met een spiralizer. Bak de hazelnoten een paar minuutjes in een pan zonder olie. Haal ze eruit en laat ze afkoelen. Hak ze daarna grof.
  • Snijd de rode ui in hele dunne ringen en fruit deze aan in een scheut olijfolie. Voeg de rode bietjes toe en zet het vuur hoger.
  • Bak de rode bietjes tot ze heet zijn, voeg dan een scheut balsamico toe en laat dit verdampen en in de bietjes trekken.
  • Verkruimel ondertussen de blauwe kaas en hak de dille blaadjes fijn.
  • Serveer de biet spaghetti op de borden, bestrooi met de gehakte noten, kaas en dille.