Ga terug
–+ personen
Rijstepap met koffie en vanille. Wij kregen vroeger vaak rijstepap met een klontje boter en bruine suiker. Dit is een rijstepap 2.0, dit wil je proeven!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt
Keuken Nederlands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gr dessertrijst
  • 1 liter melk
  • 3 staafjes oploskoffie mokka
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 50 gr donkerbruine basterdsuiker
  • 4 el room

Instructies
 

  • Doe de rijst samen met de melk, koffiepoeder en vanillesuiker in een pan en breng aan de kook.
  • Zet het vuur dan laag en laat al roerend net zo lang koken tot de rijst gaar is.
  • Haal van het vuur en meng als laatste de basterdsuiker erdoor.
  • Serveer met een lepel room erop.