Ga terug
+ servings
Rice crispy mummies. Maak deze zoete lekkernij samen met de kinderen voor Halloween. Niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens heerlijk.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
Porties 12 personen

Ingrediënten
  

  • 6 crispy cubes
  • 12 satéprikkers
  • 200 gr witte chocolade
  • 24 snoepoogjes

Instructies
 

  • Snijd de crispy cubes doormidden en steek in elke helft een satéprikker
  • Hak de chocoladereep in kleine stukjes en doe de helft in een schaaltje.
  • Verwarm deze chocolade au-bain-marie. Haal het schaaltje van de pan en meng er de andere helft van de chocolade doorheen.
  • Houd een crispy cube boven de schaal met gesmolten chocolade en lepel de chocola erover.
  • Leg dit op een vel bakpapier. Herhaal dit met de andere vierkantjes.
  • Leg ze dan 10 minuten in de koelkast om uit de harden.
  • Haal ze uit de vriezer en ga met een lepel van de (bijna afgekoelde) chocolade zigzaggend over de koekjes voor een mummie effect.
  • Druk de oogjes op de chocolade mummies en laat ze uitharden voordat je ze serveert.