Regenboogforel met dille citroenboter. Je kunt deze forellen ook heel goed bereiden op de barbecue, leg ze daarvoor in een visklem.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Barbecue, Hoofdgerechten, Vis
Keuken Frans
- 2 regenboogforellen à 250 gr
- 6 plakjes dille citroenboter*
- peper en zout
- olijfolie
Verwarm de oven voor op 200˚C. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
Dep de forellen droog en bestrooi ze met peper en zout. Leg 1 plakje dille citroenboter in de holtes van de forellen.
Leg de forellen in de ovenschaal en schuif dit in de oven. Bak de forellen ongeveer in 20 minuten gaar. Ze zijn gaar als de rugvinnen makkelijk loslaten.
Haal de forellen uit de oven en serveer met nog 2 plakjes dille citroenboter erop.