Ga terug
+ servings
Regenboogforel met dille citroenboter. Je kunt deze forellen ook heel goed bereiden op de barbecue, leg ze daarvoor in een visklem.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Barbecue, Hoofdgerechten, Vis
Keuken Frans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 regenboogforellen à 250 gr
  • 6 plakjes dille citroenboter*
  • peper en zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200˚C. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
  • Dep de forellen droog en bestrooi ze met peper en zout. Leg 1 plakje dille citroenboter in de holtes van de forellen.
  • Leg de forellen in de ovenschaal en schuif dit in de oven. Bak de forellen ongeveer in 20 minuten gaar. Ze zijn gaar als de rugvinnen makkelijk loslaten.
  • Haal de forellen uit de oven en serveer met nog 2 plakjes dille citroenboter erop.