Ga terug
+ servings
Reese's chocolade pindamousse. Ken je die lekkere Reese's peanut butter cups? Ik heb die smaken gecombineerd in een nagerecht.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Nagerechten
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gr pure chocola
  • 300 ml slagroom
  • 100 gr (riet)suiker
  • 125 gr pindakaas
  • 8 Reese's Peanut Butter Cups

Instructies
 

  • Hak de chocoladereep in kleine stukjes en laat deze au-bain-marie smelten.
  • Klopt de slagroom lobbig (niet helemaal stijf) met de suiker en pindakaas.
  • Lepel nu voorzichtig de gesmolten chocolade door het mengsel.
  • Niet teveel kloppen, anders gaat het luchtige eruit. En het is wel leuk als je een marmereffect creëert.
  • Serveer dit dessert in mooie glaasjes met wat gehakte Reese's Peanut Butter Cups erop.