Reese's chocolade pindamousse. Ken je die lekkere Reese's peanut butter cups? Ik heb die smaken gecombineerd in een nagerecht.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Nagerechten
Keuken Amerikaans
- 200 gr pure chocola
- 300 ml slagroom
- 100 gr (riet)suiker
- 125 gr pindakaas
- 8 Reese's Peanut Butter Cups
Hak de chocoladereep in kleine stukjes en laat deze au-bain-marie smelten.
Klopt de slagroom lobbig (niet helemaal stijf) met de suiker en pindakaas.
Lepel nu voorzichtig de gesmolten chocolade door het mengsel.
Niet teveel kloppen, anders gaat het luchtige eruit. En het is wel leuk als je een marmereffect creëert.
Serveer dit dessert in mooie glaasjes met wat gehakte Reese's Peanut Butter Cups erop.