Pittige burgers met Srirachasaus. Lekker zelf hamburgers maken, helemaal niet moeilijk en veel lekkerder...je bepaalt namelijk zelf wat je erin doet.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Barbecue, Hoofdgerechten, Lunch
Keuken Amerikaans
- 500 gr rundergehakt
- 1 el Picadillo kruiden
- 75 gr oude kaas, geraspt
- 2 lente-uitjes, fijngesneden
- olijfolie
Saus
- 6 el mayonaise
- 3 el Griekse yoghurt
- 1 tl Sriracha
Erbij
- 4 broodjes
- 1 zakje sla
- 4 tomaten
Meng het gehakt (maar kneed niet te veel) met de kruiden, kaas en lente-ui.
Vorm er 4 burgers van en zet de burgers afgedekt minimaal een uur in de koelkast.
Meng alle ingrediënten voor de saus.
Verhit de olie, bak de burgers rondom bruin en gaar ze in ongeveer 5-10 minuten.
(Wij houden ervan om de burgers niet te veel door te bakken).
Serveer de burgers op een broodje (gegrild) met de saus erover en dunne plakken tomaat en sla.