Ga terug
+ servings
Pindakaaskoekjes met 4 ingrediënten. Lekkere koekjes vol met pindakaassmaak maak jee heel makkelijk en snel met slechts 4 ingrediënten.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Totale tijd 18 minuten
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
Porties 16 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr pindakaas*
  • 175 gr kristalsuiker
  • 1 ei
  • 2 el bloem

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Doe de pindakaas, de suiker en het ei in een grote kom en meng dit goed door elkaar.
  • Voeg 2 volle eetlepels bloem toe en meng dit als laatst door het mengsel. Als het goed is heb je nu een stevig deegje.
  • Vorm ongeveer 16 balletjes van het deeg en leg ze - met een beetje tussenruimte - op de bakplaat.
  • Druk de koekjes een beetje plat en daarna een vork kruislings in de bovenkant van de koekjes.
  • Bak de pindakaaskoekjes in ongeveer 8 minuten gaar in het midden van de oven. Laat ze daarna volledig afkoelen.