Pindakaaskoekjes met 4 ingrediënten. Lekkere koekjes vol met pindakaassmaak maak jee heel makkelijk en snel met slechts 4 ingrediënten.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 8 minuten min
Totale tijd 18 minuten min
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
- 250 gr pindakaas*
- 175 gr kristalsuiker
- 1 ei
- 2 el bloem
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe de pindakaas, de suiker en het ei in een grote kom en meng dit goed door elkaar.
Voeg 2 volle eetlepels bloem toe en meng dit als laatst door het mengsel. Als het goed is heb je nu een stevig deegje.
Vorm ongeveer 16 balletjes van het deeg en leg ze - met een beetje tussenruimte - op de bakplaat.
Druk de koekjes een beetje plat en daarna een vork kruislings in de bovenkant van de koekjes.
Bak de pindakaaskoekjes in ongeveer 8 minuten gaar in het midden van de oven. Laat ze daarna volledig afkoelen.