Ga terug
+ servings
Piadina gevuld met groente en kaas, Een heerlijke Italiaans platbrood gevuld met gegrilde courgettes en spinazie met twee heerlijke kazen.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 courgette
  • 100 gr spinazie
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 2 piadina's
  • 75 gr brie
  • 50 gr Comté

Instructies
 

  • Snijd de courgette in plakjes en grill ze in een grillpan of antiaanbakpan. Bestrooi ze tijdens het grillen met peper en zout.
  • Roerbak de spinazie een minuutje in een pan of gebruik gekookte spinazie. Laat de spinazie goed uitlekken en knijp eventueel het vocht eruit.
  • Leg de twee piadina's op het aanrecht. Snijd de brie in dunne plakjes en beleg hier een piadina mee. Verdeel de spinazie en courgetteplakjes hierop.
  • Snijd de Comté kaas in plakken of rasp de kaas. Verdeel dit op de groenten en leg de andere piadina hierop.
  • Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olie en leg de piadina's hierin. Bak het op middelhoog vuur tot ze aan beide kanten goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
  • Serveer dit op een grote snijplank en snijd de piadina met een mes of pizzaroller in punten.