Pêche Melba overnight oats. Maak deze overnight oats de avond ervoor en de volgende ochtend staat er een te lekker ontbijt op je te wachten.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 4 uur uur 10 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
- 120 gr havermout
- 1 schep proteïnepoeder
- 500 ml melk
- 100 ml Griekse yoghurt
- 2 rijpe perziken
- 125 gr frambozen
- 2 el amandelschaafsel
Verdeel ’s avonds de havermout, proteïnepoeder en melk over de schaaltjes en roer door.
Meng hierdoor de Griekse yoghurt.
Snijd een perzik in kleine blokjes en meng door de havermout.
Pureer de frambozen met wat een klein beetje water tot een saus.
Leg in elke kom een halve perzik en giet de frambozensaus erover.
Garneer met een paar frambozen en amandelschaafsel.
Dek de kommen af met huishoudfolie en laat de hele nacht (in de koelkast) staan.