Pêche Melba overnight oats. Maak deze overnight oats de avond ervoor en de volgende ochtend staat er een te lekker ontbijt op je te wachten.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 4 uur uur 10 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
- 120 gr havermout
- 1 schep proteine poeder
- 500 ml melk
- 100 ml Griekse yoghurt
- 2 rijpe perziken
- 100 gr frambozen
- 2 el amandelschaafsel
Verdeel ’s avonds de havermout, proteine poeder en melk over de schaaltjes en roer door.
Meng hierdoor de Griekse yoghurt.
Snijd een perzik in kleine blokjes en meng dit met de helft van de frambozen door de havermout.
Leg in elke kom nog een halve perzik en de overgebleven frambozen en bestrooi met het amandelschaafsel.
Dek de kommen af met huishoudfolie en laat de hele nacht (in de koelkast) staan.