Ga terug
+ servings
Pastasalade met surimi en rivierkreeftjes. Met deze warmte heb ik geen zin om lang in de keuken te staan. Daarom is deze pastasalade heerlijk om te maken.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Pasta's, Salades, Vis
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 125 gr pasta
  • 125 gr surimi
  • 100 gr rivierkreeftjes
  • 75 gr erwten
  • ½ komkommer
  • 2 lente-uien
  • 75 gr wortelrasp

Saus

  • 3 el mayonaise
  • 1 tl Dijonmosterd
  • 1 el citroensap
  • 2 el gehakte dille
  • peper en zout

Instructies
 

  • Kook de pasta beetgaar in water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Giet dan af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
  • Laat de erwtjes ontdooien, dit kan je doen door ze de laatste paar tellen met de pasta mee te koken.
  • Snijd de surimi in stukjes en pluk die eventueel uit elkaar. Snijd de komkommer in kleine blokjes en de lente-uien in dunne ringen.
  • Doe de pasta in een grote kom en meng daar de rest van de ingrediënten door.
  • Meng de mayonaise met mosterd, citroensap en dille en breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing door de salade.