Ga terug
+ servings
Passiefruit smoothie met kokosmelk. De zomer komt eraan! En ik breng jou het nieuwste drankje voor het seizoen, een zalige smoothie.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 2 uur
Totale tijd 2 uur 10 minuten
Gang Dranken/Smoothies, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 ml puur passievruchtensap
  • 300 ml kokosmelk
  • ½ limoen, sap ervan

Opties

  • 2 scoops vanille proteïnepoeder
  • 2-3 el agavesiroop
  • 2 schijfjes limoen
  • 2 takjes munt

Instructies
 

  • Een dag ervoor: Doe het passievruchtensap in een ijsblokjesvorm en leg dit in de vriezer.
  • Maken: Haal de passievruchtijsblokjes uit de vriezer en doe ze in de blender samen met de kokosmelk en limoensap.
  • Mix totdat de ijsblokjes zijn gemalen en het mengsel dik en glad is. Mocht de smoothie te dik zijn, giet er dan nog wat passievruchtensap of kokoswater erbij.
  • Schenk het in 2 glazen en garneer met een schijfje limoen en een takje munt.