Passiefruit smoothie met kokosmelk. De zomer komt eraan! En ik breng jou het nieuwste drankje voor het seizoen, een zalige smoothie.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 2 uur uur
Totale tijd 2 uur uur 10 minuten min
Gang Dranken/Smoothies, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Aziatisch
- 250 ml puur passievruchtensap
- 300 ml kokosmelk
- ½ limoen, sap ervan
Opties
- 2 scoops vanille proteïnepoeder
- 2-3 el agavesiroop
- 2 schijfjes limoen
- 2 takjes munt
Een dag ervoor: Doe het passievruchtensap in een ijsblokjesvorm en leg dit in de vriezer.
Maken: Haal de passievruchtijsblokjes uit de vriezer en doe ze in de blender samen met de kokosmelk en limoensap.
Mix totdat de ijsblokjes zijn gemalen en het mengsel dik en glad is. Mocht de smoothie te dik zijn, giet er dan nog wat passievruchtensap of kokoswater erbij.
Schenk het in 2 glazen en garneer met een schijfje limoen en een takje munt.