Zelf paratha maken? Probeer deze recept, gevuld met feta. Deze heerlijke vulling maakt de paratha erg smakkelijk. Gemakkelijk te maken!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch, Voorgerechten
Keuken Grieks, Indiaas
- 100 gr feta
- 2 paratha’s
- olijfolie
- 4 el honing
- 4 takjes tijm
- ½ el pul biber*
Doe de honing, tijmblaadjes en pul biber in een pannetje en zet dit op middelhoog tot middelhoog vuur. Verwarm gedurende 5 minuten, maar laat het niet koken.
Laat de feta uitlekken en dep hem droog met keukenpapier om zoveel mogelijk vocht te verwijderen.
Bak de 2 paratha’s in een koekenpan met een beetje olijfolie op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
Verbrokkel de feta boven 1 paratha, druk de andere paratha erop en bak dit nog even aan beide kanten in de pan tot de feta zacht geworden is.
Gebruik een spatel om de paratha voorzichtig om te draaien.
Leg de gevulde paratha op een snijplank en snijd deze in punten.
Serveer direct en giet de honing met tijm en pul biber erover.