Ga terug
+ servings
Zelf paratha maken? Probeer deze recept, gevuld met feta. Deze heerlijke vulling maakt de paratha erg smakkelijk. Gemakkelijk te maken!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch, Voorgerechten
Keuken Grieks, Indiaas
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 gr feta
  • 2 paratha’s
  • olijfolie
  • 4 el honing
  • 4 takjes tijm
  • ½ el pul biber*

Instructies
 

  • Doe de honing, tijmblaadjes en pul biber in een pannetje en zet dit op middelhoog tot middelhoog vuur. Verwarm gedurende 5 minuten, maar laat het niet koken.
  • Laat de feta uitlekken en dep hem droog met keukenpapier om zoveel mogelijk vocht te verwijderen.
  • Bak de 2 paratha’s in een koekenpan met een beetje olijfolie op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
  • Verbrokkel de feta boven 1 paratha, druk de andere paratha erop en bak dit nog even aan beide kanten in de pan tot de feta zacht geworden is.
  • Gebruik een spatel om de paratha voorzichtig om te draaien.
  • Leg de gevulde paratha op een snijplank en snijd deze in punten.
  • Serveer direct en giet de honing met tijm en pul biber erover.