Overnight oats met SunGold kiwi. Lekker ontbijtje met havermout en zoete gele kiwi's. Maak het 's avonds klaar en je ontbijt staat 's morgens klaar voor je.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
- 50 gr havermout (rolled oats)
- 1/2 tl gemberpoeder
- 1/2 tl kardamompoeder
- 1 el maple syrup of honing
- 100 ml amandelmelk
- 1 SunGold kiwi
Doe de havermout in een jampotje en meng dit met de gemberpoeder en kardamompoeder.
Schenk de maple syrup erop en schenk dan het glas bijna vol met de melk.
Dek het potje af met een deksel en laat de hele nacht in de koelkast staan.
Haal 's morgens uit de koelkast, schil de kiwi en snijd deze in stukjes. Leg de blokjes kiwi op de havermout en smullen maar!