Ga terug
+ servings
Overnight oats met kokosmelk en frambozen. Lekker ontbijtje wat je de avond ervoor vast klaarmaakt en 's morgens staat er iets lekkers voor je klaar.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 blik kokosmelk
  • ½ tl oranjebloesemwater
  • ½ tl kaneelpoeder
  • ½ tl kardemompoeder
  • ½ tl gemberpoeder
  • 100 gr havervlokken
  • 2 el honing
  • 100 gr frambozen
  • 2 tl kokosrasp

Instructies
 

  • Meng in een grote kom de kokosmelk, oranjebloesem en specerijen.
  • Voeg hierbij de havermout en roer goed door. Het geheel moet niet te dik zijn. Is het te dik, voeg dan nog een beetje water toe.
  • Lepel het mengsel in de glazen, doe de rest van de frambozen erop en schenk er nog wat honing over.
  • Zet 's nachts afgedekt in de koelkast voor de volgende morgen. Serveer met de rest van de frambozen erop en eventueel wat kokosvlokken.