Overnight oats met kokosmelk en frambozen. Lekker ontbijtje wat je de avond ervoor vast klaarmaakt en 's morgens staat er iets lekkers voor je klaar.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
Gang Ontbijt, Tussendoortje
- 1 blik kokosmelk
- ½ tl oranjebloesemwater
- ½ tl kaneelpoeder
- ½ tl kardemompoeder
- ½ tl gemberpoeder
- 100 gr havervlokken
- 2 el honing
- 100 gr frambozen
- 2 tl kokosrasp
Meng in een grote kom de kokosmelk, oranjebloesem en specerijen.
Voeg hierbij de havermout en roer goed door. Het geheel moet niet te dik zijn. Is het te dik, voeg dan nog een beetje water toe.
Lepel het mengsel in de glazen, doe de rest van de frambozen erop en schenk er nog wat honing over.
Zet 's nachts afgedekt in de koelkast voor de volgende morgen. Serveer met de rest van de frambozen erop en eventueel wat kokosvlokken.