Ga terug
+ servings
Overnight oats met Dalgona. Deze overnight oats met Dalgona smaakt naar je kom koude havermout en je ochtendkop koffie gecombineerd.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Aziatisch
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 50 gr havervlokken fijn
  • 1 el chiazaad
  • 1 scoop proteïnepoeder
  • 100 ml (plantaardige) melk
  • 50 gr (plantaardige) yoghurt

Dalgona

  • 1 el rietsuiker
  • 1 el oploskoffie
  • 1 el kokend water

Instructies
 

  • Meng de havervlokken met de chiazaadjes, proteïnepoeder, melk en yoghurt.
  • Doe dit in een potje en sluit dit af met een deksel. Zet het een nacht of minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.
  • Maak de volgende ochtend de Dalgona klaar. Klop hiervoor met een mixer de suiker, de oploskoffie en het kokende water tot een romig en luchtig mengsel.
  • Lepel dit op de overnight oats en genieten maar.