Overnight oats met chocolade ganache. Chocolade voor ontbijt? Ja graag! Deze overnight oats met chocolade ganache is een verantwoord ontbijtje.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
- 100 gr havervlokken fijn
- 1 scoop proteïnepoeder cacao
- 1 tl kaneelpoeder
- 300 ml (plantaardige) melk
Ganache
- 2 el (plantaardige) melk
- 2 el agavesiroop
- 2 el cacaopoeder
Meng de havervlokken met de proteïnepoeder, kaneelpoeder en (plantaardige) melk.
Doe dit in 2 kommetjes en zet in de koelkast om op te stijven.
Ganache: Verwarm de melk met de agavesiroop. Voeg de cacaopoeder toe en klop dit met een garde erdoor.
Giet dit mengsel over de opgesteven overnight oats en zet afgedekt in de koelkast tot je het gaat eten.