Overnight oats met cacao en pindakaas. Ik heb al diverse overnight oats recepten op de site staan, maar deze is zo lekker dat ik die er ook maar weer opzet.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje, Vegetarisch
Keuken Nederlands
- 2 bananen
- 100 gr havervlokken
- 175 ml (plantaardige) melk
- 3 el pindakaas
- 2 el cacaopoeder
- 1 schep proteïne vanille
Topping
- 1 banaan
- 2 tl pindakaas
- 1 el chocodrops
Schil de bananen, snijd ze in stukken en doe ze in de blender.
Voeg de rest van de ingrediënten erbij en mix alles met elkaar.
Schenk in twee potjes, kommen of glazen en dek het af.
Zet de hele nacht in de koelkast.
Top de overnight oats af met plakjes banaan, een lepel pindakaas en chocodrops.