Nutella brownies. Maak van slechts drie ingrediënten deze Nutella brownies met een fudgy textuur en heerlijke chocoladesmaak.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
- 240 gr Nutella
- 85 gr zelfrijzend bakmeel
- 2 eieren (L)
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier.
Als de Nutella te stevig is, zet het dan ongeveer 30 seconden in een magnetron om het wat smeuïger te maken.
Meng dan de bloem en eieren door de Nutella met een handmixer. Het moet een dik en glanzend beslag worden.
Giet het beslag in het bakblik en zet dit in de warme oven. Bak het in ongeveer 20 minuten
gaar.
Check na 20 minuten met een satéprikker of de brownie klaar is. Als deze er bijna schoon uit komt met een paar vochtige kruimels dan kan je het bakblik uit de oven halen.
Laat volledig afkoelen in de vorm op een rooster voordat je het in stukken snijdt.