Ga terug
–+ servings
Dit vegetarisch belegde naanbrood is een eerbetoon aan een van de beroemdste Punjabi-gerechten, Saag paneer.
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Indiaas
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 75 gr tomaatjes
  • 1 el tomatenpuree
  • 250 gr spinazie
  • olijfolie
  • 2 naan broden
  • 3 el yoghurt
  • 2 el room
  • 1 zakje Instant Palak Paneer*
  • 100 gr geitenkaas
  • 4 takken koriander

Instructies
 

  • Spoel de tomaatjes schoon en pureer ze samen met de tomatenpuree in een keukenmachine.
  • Bak de naan broden af volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Blancheer de spinazie, laat dit uitlekken en pureer dit fijn.
  • Verhit een bakpan of wok met de olijfolie en bak hierin de gepureerde tomaat.
  • Meng de yoghurt en room met de Palak specerijenmix. Doe dit in de pan met de tomaten en bak dit ongeveer 2 minuten.
  • Voeg hierbij dan de gepureerde spinazie en bak dit een paar minuten tot het goed ingedikt is.
  • Leg de naan broden op een schaal of plank en verdeel de spinaziesaus erover.
  • Verkruimel de geitenkaas erboven en garneer eventueel met korianderblaadjes en gehakte nootjes of gebakken uitjes.