Dit vegetarisch belegde naanbrood is een eerbetoon aan een van de beroemdste Punjabi-gerechten, Saag paneer.
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 8 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Indiaas
- 75 gr tomaatjes
- 1 el tomatenpuree
- 250 gr spinazie
- olijfolie
- 2 naan broden
- 3 el yoghurt
- 2 el room
- 1 zakje Instant Palak Paneer*
- 100 gr geitenkaas
- 4 takken koriander
Spoel de tomaatjes schoon en pureer ze samen met de tomatenpuree in een keukenmachine.
Bak de naan broden af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Blancheer de spinazie, laat dit uitlekken en pureer dit fijn.
Verhit een bakpan of wok met de olijfolie en bak hierin de gepureerde tomaat.
Meng de yoghurt en room met de Palak specerijenmix. Doe dit in de pan met de tomaten en bak dit ongeveer 2 minuten.
Voeg hierbij dan de gepureerde spinazie en bak dit een paar minuten tot het goed ingedikt is.
Leg de naan broden op een schaal of plank en verdeel de spinaziesaus erover.
Verkruimel de geitenkaas erboven en garneer eventueel met korianderblaadjes en gehakte nootjes of gebakken uitjes.